vrijdag 26 december 2008

Twinchies

Verder heb ik ook nog drie Twinchies gemaakt. Ik ben er nog niet uit wat je daar mee doet maar ze zijn wel leuk om te maken:-) Er zijn Inchies, kaartjes van 1 inch (2,54 x 2,54 cm) groot en Twinchies (2 inch) die zijn 5 x 5 cm. En daar maak je dan kleine kunstwerkjes op. Dat eerste is wel heel erg klein hoor maar die Twinchies gaat nog. Ik heb er 3 gemaakt met de kerstman maar geen idee wat ik er nu mee ga doen:-0


LO en nog een kaart.

Op dat weekend kregen we een schitterend papierpakket. Daarmee heb ik een LO gemaakt met een wat oudere foto van Michelle en een kaart. Kaarten maken is niet echt mijn hobby maar het inkleuren van Magnolia's met gebruik van Derwentkleurpotloden en geurloze terpetine is wel heel leuk en rustgevend om te doen. Maar ook deze kaart stuur ik natuurlijk niet op :-)



Op kamp met Scrapart

We zijn van 10 - 12 december op scrapkamp geweest in Oterleek met Scrapart http://www.scrapart.nl/ Dat was echt super. Drie dagen alleen maar scrappen en kletsen en vooral heel veel lol. En ondertussen de hele dag verwend en verzorgd worden door Hil, Linda, Cathy en Joyce. Het was echt super meiden.
We hebben ontzettend veel foto's gemaakt waarvan ik er veel niet mag laten zien van Betty:-( Maar we zijn ook naar het tuincentrum geweest om kerstfoto's te maken.



Nog meer kerstkaarten

Nou, van alle ideeën om zelf kerstkaarten te maken is niet zoveel terecht gekomen. Ik heb er uiteindelijk twee gemaakt waarvan ik alleen die met de foto verstuurd heb naar mijn scrapvriendinnen.



Kerstkaartjes

Ik heb weer wat dingetjes om te laten zien. Begin december hebben we bij De Creatie in Veghel kerstkaartjes gemaakt. Ze zijn wat anders dan anders maar ik vind ze zelf erg leuk. Zo leuk dat ik ze niet verstuur hihi.