donderdag 19 februari 2009

Canvas

Voor een yahou-groep moesten we iets met verf doen en daarom heb ik dit canvas gemaakt. Dit was erg leuk om te doen. Er zit eerst gesso op en dan verf en inkt. Papier, rubbons, glitters, spiegeltjes, puffy, uuuh van alles eigenlijk.

dinsdag 3 februari 2009

LO Haas en kikker

In de zomervakantie moest elke vestiging vd BSO een activiteit voor de anderen bedenken. Wij deden poppenkast voor de Kidzclub. Zo'n 80 kinderen van 4-8 jaar.
Marleen was kikker en ik haas;-0 We speelden deels met poppen in de kast maar ook verkleed als haas en kikker buiten de kast. Dit was echt een groot succes. Ik vind het erg jammer dat ik eigenlijk geen echte fotoboeken meer heb en dat veel foto's daardoor blijven liggen. Dit zijn niet de mooiste foto's maar toch wil ik er graag iets mee doen. Vandaar deze Layout en ik wil er nog veel meer maken om gewoon eens dingen uit mijn leven weer te geven en niet om een super mooie LO te maken. Dus eigenlijk waar het scrappen ooit om begonnen is:-)

Huisjes

Weer eens wat anders. Ik vind het leuk om gewoon wat met wat papiertjes te rommelen en wat te stempelen en daar is dit uit gekomen.








Challenge

Omdat ik toch wel moeilijk afscheid kan nemen van mijn knutsels hebben we een nieuwe challenge bedacht. Iedere maand bedenkt één van ons een opdracht die we moeten maken. Het moet de eerste vd maand af zijn en die laat je over de mail zien of op een bijeenkomst.

De eerste bedacht Betty. Je moest papier gebruiken wat er al heel lang lag en wat je toen persé moest hebben. En nu kun je je niet meer voorstellen dat je dat toen mooi vond. Toch moet je daar nu iets mee maken.
Ik heb dit papier gekozen. Kan me herinneren dat ik het prachtig vond en dacht dat ik die krullen en bloemen enzo uit kon knippen. Maar uiteindelijk heb ik er nooit iets mee gedaan en vind ik het zelfs erg lelijk.


Ik heb foto's gebruikt die er ook al eeuwen lagen en waar ik ooit iets mee wilde doen. Toen gingen we naar een concert van Within Temptation. De LO is eigenlijk nog best wel leuk geworden;-)

Circle Journal

Met een groepje vriendinnen hebben we een Circle Journal gedaan. Dan bedenk je allemaal een onderwerp en iedereen maakt een LO in jouw boekje. Dit stuur je iedere maand door.
De eerste kreeg ik van Betty. Haar onderwerp was "Je lievelings....."


Carola had als opdracht dat je een close-up moest gebruiken, er moest gestempeld worden en je mocht geen mensen er op zien.


Van Christa kreeg je foto's van het scrapweekend die je in haar boekje moest verwerken. Het was wel oneerlijk verdeeld want ik kreeg 18 kleine fotootjes en niet één grote:-(


Bij Nancy moest je een foto gebruiken van jezelf als baby en één als puber en daarnaast nog van je gezin.


Bij Hendrien moest je een ABC van jezelf maken en je lievelingsfoto gebruiken en waarom die. Pfff heel wat voor op één LO. MAar het is gelukt en ik vind hem zelf supergaaf:-)


En die van mezelf was "Dit ben ik"

Kaartjes

Verder heb ik nog twee kaartjes gemaakt.

De ene met een verf-achtergrond.


En de andere met een transfer in Gesso zoals Hermine beschreven heeft op haar blog. Dat is echt supergaaf. Het is een geprint plaatje afgedrukt in gesso (witte verf).