zondag 25 oktober 2009

Halloweenkaart

En deze kaart ook nog gemaakt bij Paulien.

Stempelkaarten

Gisteren een stempelworkshopdag gehad bij Sjraar Klaassens en Paulien Hendrikx in Venlo. Daar hebben we deze kaarten gemaakt.

Kaartjes

Deze kaartjes nagemaakt van een designteamlid van De Creatie (wie?). Maar ik vond ze zo leuk dat ik ze zelf ook wilde maken.

LO Amsterdam

LO Uitdaging

Deze LO gemaakt nav een uitdaging op de Dutchfreestyle groep. Het heeft wat kruim gekost maar dit is het uiteindelijke resultaat.

vrijdag 16 oktober 2009

LO Friends

Deze LO heb ik een beetje nagemaakt van een LO gemaakt door iemand uit het Designteam van De Creatie (wie?)Ik wilde deze al jaren een keer maken wat er nu dus eindelijk van gekomen is, maar dus wederom niet van mezelf. Maar wel leuk toch?

Twee kaartjes

Ik heb twee kaartjes na gemaakt uit de kaartenkit van Simpel-scrappen. Erg leuk papier met ijsjes en kersjes. Ik kan deze dingen nog steeds niet zelf verzinnen hoor. Maar het kleuren is wel van mezelf;-) Ik wil er nog wel een paar gaan maken.


dinsdag 6 oktober 2009

Jaarboek 2009

En ik heb de laatste maanden van mijn jaarboek bijgewerkt.



Pagina's WTJ

Ze zijn niet klaar maar even voor een indruk.


Wreck This Journal

Ja hoor, ik heb hem dan ook. Een boekje wat eigenlijk bedoeld is om te wrecken/vernielen.Hierdoor wordt je vrijer in je creatieve proces en doe je dingen die je normaal niet zou doen. Het zijn lege blz met allerlei opdrachten. Je moet het bv van een flat naar benden gooien. de zijkant vol tekenen, mee onder de douche nemen, frit stikkers inplakken etc. Wel grappig maar ik ga het dus niet vernielen;-) Ik vind het wel en leuk doe/plakboekje en verwerk er van alles in en teken er in. Het slingert hier overal en zo nu en dan doe ik er iets in.

LO Ons gezin

Een foto uit ongeveer 1970 waarbij mijn dochter ons niet eens herkende. Waar ik dacht dat we helemaal niet zo heel veel veranderd waren herkende ze mij niet en opa en oma alleen nadat ik het zei. Alleen mijn broer haalde ze er nog wel uit.