zaterdag 27 maart 2010

Jaarboek 2010

Dit jaar mijn jaarboek in een agenda gemaakt. Ik vind het vreselijk leuk om daar in te werken en er van alles en nog wat in te plakken. Ik ga dat hier niet allemaal laten zien omdat ik niet mijn hele leven op internet wil hebben staan, maar hier toch een paar weken om een indruk te krijgen wat het moet worden.




Winter album

Dit is een mini-albumpje gemaakt tijdens een vreselijk domme workshop. Je kreeg wat craft cardstock en daar moest je een paar pagina's van vouwen en dat werd met twee stukjes ringband aan elkaar gemaakt. Ik was zo slim;-) om er een kaftje omheen te maken van een stuk doos en om het over de hele lengte in te laten binden. Samen met de winterfoto's van vorig jaar ben ik uiteindelijk toch heel tevreden met het resultaat.




LO Michelle en Joelle

Deze eindelijk maar eens gemaakt met spullen die al heel lang klaar lagen (en die ik dan eigenlijk intussen al helemaal niet meer leuk vind, maar vooruit) Ik ben uiteindelijk wel blij dat deze foto's gescrapt zijn, want die vond ik wèl leuk.

LO team-uitje

Deze LO gemaakt om gewoon wat foto's weg te werken.

LO IJmuiden

Deze LO hebben we op het scrapweekend van Scrapart gemaakt. Hij zit heel bijzonder in elkaar. Je kunt hem alle kanten opvouwen en kunt er dus ook heel veel foto's op kwijt. En jaja ik weet dat IJmuiden verkeerd geschreven is maar het zat al vast geplakt:-(

LO Opdracht 3

Dit is een LO naar aanleiding van een opdracht van de Dutchfreestyle groep.

Jaarboekje klein 2009

Vorig jaar heb ik naast de grote LO's over 2009 ook nog een klein jaarboekje gemaakt wat eigenlijk veel leuker was om aan te werken.
Het is per maand een envelopje met daarin een kaartje waarop aan de ene kant foto's en aan de andere kant preces beschreven wat ik die maand allemaal gedaan heb.



Kaartje zomaar

Zomaar nog een kaartje gemaakt met het schattige Tilda papier.

maandag 8 maart 2010

Cadeautasje

Voor Betty ook nog een tasje gemaakt als bedankje voor het logeren. Ik had er een zakje paaseitjes ingedaan.

Kaart voor Betty

Ook Betty had nog een kaartje tegoed en daar deze voor gemaakt. Ook met het Tilda papier.

Kaart voor Christa

Christa had nog een kaartje tegoed en daar deze voor gemaakt met het schattige Tilda papier.