dinsdag 25 januari 2011

Let it Loose Les 3

Dit was een zware bevalling. Je moest tissue papier kleuren met spray-inkt of glimmermist. Vervolgens de ondergrond insmeren met gel medium, daar de tisseus overheen plakken en dan weer insmeren. Twee eerdere versies liggen al in de prullenbak. Dikke klodders en een hoop geklieder. Dat werd dus niks. Uiteindelijk op deze achtergrond alleen aan de onderkant wat geplakt. Maar ik blijf het niks vinden. Leuk om eens geprobeerd te hebben maar niet mijn ding haha.

maandag 24 januari 2011

Les 2 Let it Loose

Bij les 2 moest je gebruik maken van Silhouetten. Ik blijf een beetje in dezelfde kleuren hangen. Hij is niet helemaal geworden zoals ik het wilde maar we doen het er maar mee. Denk dat ik dit nog wel een keer ga doen maar dan anders;-)

zondag 16 januari 2011

Les 1 Let it Loose

Ik doe mee met een online cursus Art Journaling bij http://www.maritspaperworld.com

Deze workshop leert je te ontspannen, los te laten, plezier te hebben en een stap verder te zetten in het maken van je eigen, unieke art journal pagina's. Je leert een aantal basistechnieken die je schrijfstijl op gang zullen helpen komen en je krijgt tips en technieken om creatief gebruik te maken van je eigen handschrift.
Bovendien komen in de lessen diverse technieken aan bod waarbij je aan de slag gaat met collages, verf, kleuren, gesso en gel medium.

Dit is mijn uitwerking van Les 1 Er zitten gouden accenten op en parelmoer glimmermist waardoor het subtiel glanst en glittert in het licht. Helaas zie je dat op de scan niet.
Je moest het uitzicht uit je raam beschrijven en een raam maken. Zelf weten hoe. Dat kan met verf of een plaatje of stempel oid.