maandag 25 juli 2011

Colorwash

Gisteren ook wat geƫxperimenteerd met verdunde acrylverf, colorwash en stencils.
Het was een aardig geklieder kan ik zeggen. Ook omdat mijn heattool het niet meer deed en ik de haarfohn probeerde, waarbij alles (nat) weg waaide grrr.




LO A4 Moleskine

Omdat ik het leuk vind wat te experimenteren met waterverf, shadowpaint, waxkrijt enzo heb ik ook een A4 watercolor Moleskine boek aangeschaft. Omdat dat best een aardig formaat is om helemaal vol te schrijven, ben ik er foto's bij gaan gebruiken. Ik ben nog niet echt tevreden maar het is leuk om er mee te oefenen en wat te spelen.

woensdag 20 juli 2011

Tasje voor Holland boekje

Ik heb ook nog een tasje gemaakt voor het boekje van onze vakantie vorig jaar. Toen zijn we een weekje in Noordholland geweest en daar had ik een foto boekje van gemaakt. Nu dus dit tasje om het in te bewaren.
De binnenkant is net zo blauw/wit geblokt als het hengsel.

Pennen-rol-houder

Deze pennenrolhouder (wat een woord) gemaakt om misschien mee te nemen op vakantie. Maar eigenlijk vind ik het gewoon een leuk ding ;-)


Vervolg tas

Ik heb van de week meteen maar de sleutelhanger gemaakt anders komt het er niet van.
Zo is de tas dus geworden. Ik ben er superblij mee.

zondag 17 juli 2011

Tas Eline's Huis

Met mijn collega/vriendin Marleen gisteravond een tas gemaakt uit het boek van Eline's huis. Er moet alleen nog een sleutelhanger aan maar hij is nu al zooo leuk geworden! Ik zal van de week een foto maken als ie klaar is en ook van de binnenkant.

woensdag 13 juli 2011

ATC's

Deze ATC's heb ik een tijdje geleden nog gemaakt voor een swap van de Dutchfreestylegroep.