woensdag 29 februari 2012

Kaart Hendrien

Van de week dit kaartje gemaakt voor Hendrien die tegelijk met mij jarig is. Er zit een gouden gloed over van de glimmermist maar dat zie je niet op de foto. Dat is wel jammer eigenlijk.

woensdag 22 februari 2012

Art Journal


Ook deze moest ik nog laten zien. Het is allemaal hetzelfde formaat wat ik inbind als ik er genoeg gemaakt heb. Ik voel me vrijer als ik het op losse blaadjes maak omdat het dan niet erg is als het "fout" gaat. Dit is op aquarelpapier. De achtergronden zijn met templates en glimmermist gemaakt.


Art Journal

Deze heb ik laatst gemaakt maar nog niet laten zien.

zondag 5 februari 2012

Lay Out

Eerst maar eens wat achterstallige dingen laten zien.

Ja hoor, ook nog maar eens een LO gemaakt. Deze was een opdracht tijdens het ScrapArt Weekend. Je moest minimalistisch werken. Dat is wel gelukt maar ik vond hem niet af. Heb dat dus later thuis gedaan. Ik zie alleen nu dat ik de strookjes met de namen vergeten ben. Het linkse meisje is dus mijn dochter;-)
Bij het opruimen kwam ik deze foto ook nog tegen. Die is echt uit het jaar nul. Nou ja vooruit, uit 1987 dan maar toch lang gelden. Ook maar meteen een LO mee gemaakt. Niet spectaculair maar toch wel weer leuk om te doen.

Art Journal

Ook nog maar eens een pagina in mijn Art Journal boekje gemaakt.

Genaaid boekje

Dit wilde ik al zo lang een keer proberen dus nu maar eens werk van gemaakt. Het is genaaid met een koptische binding. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar met hulp van een filmpje op youtube viel het reuze mee. De pagina's van aquarelpapier gesneden en de kaft van grijsboard en beplakt.



Vintage hanger

Deze hanger gemaakt naar een voorbeeld wat ik gezien heb bij Paper and Pictures (ik weet niet van wie).
Hij is voor mijn oom en tante die 50 jaar getrouwd zijn.

Huisjes

Deze schattige huisjes van stof gemaakt. Er komen er vast nog wel meer want het is zo leuk om te doen.

Ook heb ik nog een omslag voor een boekje gemaakt van oh zo leuk Roodkapje stof. De binnenkant is roos met witte stippen;-) De pagina's moet ik er nog innaaien.


Etui met hertje

Deze stofjes lagen al heel lang te wachten om gebruikt te worden. Dus eindelijk dit leuke etuitje gemaakt. En die tisseus erbij maken het wel af hè:-)

Niet stil gezeten

Ik heb nogal wat achterstallige dingen te laten zien.
Eerst een gepimpt vogelhuisje. Is van karton en had ik gewonnen op het werk.



Een jaar geleden (of was het alweer twee jaar) heb ik voor mijn moeder een adventskalender gemaakt. Dit jaar kreeg ik hem terug vol met kleine cadeautjes.


 

Aan mij dus de taak om hem komend jaar gevuld weer terug te geven!
Met kerst heb ik nog koekjes gebakken en chocolaatjes gemaakt (gingerbreadpoppetjes) en daar hoort natuurlijk een leuk zakje omheen als je ze cadeau geeft;-)